Menu

We werken met dagverse producten. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen in de menu zijn.

Iemand die geen vlees eet, is helemaal geen probleem, met het grootste plezier maken wij een super stukje vis. Maar alle andere varianten van de vegetarische, veganistisch keuken, daar kan de chef zijn ei simpelweg niet in kwijt. Onze keuken draait rond volle smaken van delicieuze stukjes vlees of fijne stukjes verse vis, respectievelijk met hun eigen, zelfgemaakte, jus of saus. Om deze keuken onder de knie te krijgen is het simpelweg te druk geworden.

ODE AAN HET BIER

Het seizoen en wat de chef lekker vindt

Carpaccio van hinde/ Cremeux van haas/ Crème van rode kool/ Rode biet/ Kroketje van Hazenpeper


***

Zeeduivelwang/ Noordzeekrab/ Gebraiseerde prei/ Kervelwortel/ Kervelolie

***

(*) Zacht gegaarde fazentenbout/ Gelakt en gekarameliseerd/ Langoustine/ Hokkaido/ Mosterdzaad


***

Ballotine van patrijs/ Boschampignons/ Gnocci/ Pastinaak/ Spitskool

OF

Catch of the day/ Gepofte knolselder/ Citroen/ Knolselder salade/ Grijze garnaal

***

Aardpeer/ Chocolade/ Karamel/ Brownie

OF 

Damn Blanche/ met f*cking vers gedraaid "tahiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door kaasaffineurs Van Tricht

°Kazen ipv dessert = +€8

°Kazen als extra gang = +€14


4 gangen: €66/€90(*) (4gangen + verwenkoffie)

5 gangen: €81/€111(*) (5gangen + verwenkoffie)

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren

BIB Gourmand

Carpaccio van hinde/ Cremeux van haas/ Crème van rode kool/ Rode biet/ Kroketje van Hazenpeper

OF

Zeeduivelwang/ Noordzeekrab/ Gebraiseerde prei/ Kervelwortel/ Kervelolie

***

Ballotine van patrijs/ Boschampignons/ Gnocci/ Pastinaak/ Spitskool


OF

Catch of the day/ Gepofte knolselder/ Citroen/ Knolselder salade/ Grijze garnaal

***

Aardpeer/ Chocolade/ Karamel/ Brownie

OF

Damn Blanche/ met f*ucking vers gedraaid "thaiti" vanille ijs/ Chocolade/ Geslagen room/ Krokante koek

OF

Assortiment van 5 kazen geaffineerd door de kaasaffineurs Van Tricht

° Kazen ipv dessert= + €8

° Kazen als extra gang= + €14

€45/ €63

2de bedrag is met een selectie van aangepaste bieren.

Lunchmenu

(uitgezonderd zondag)

 

Kies uit ons BIB-gourmand menu een voor- en hoofdgerecht voor €33

Lunchmenu met aangepaste bieren: €45